Galatasaray ve Fenerbahçe'den bombalı saldırıya lanet!

Düzenleyen:
Galatasaray ve Fenerbahçe'den bombalı saldırıya lanet!

SPOR Haberleri

Vezneciler'de 7 polisin şehit olduğu, 4 sivilin vefat ettiği ve 36 kişinin de yaralandığı terör saldırısının ardından, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri saldırıyı lanetleyen mesaj yayınladı.

İstanbul Vezneciler’de, Celal Ağa Konağı Oteli önünde Çevik Kuvvet ekiplerinin geçişi sırasında bombalı araçla saldırı düzenlendi. Patlamada 7 polis şehit oldu, 4 sivil hayatını kaybetti. Saldırıda 3’ü ağır 36 kişi de yaralandı. Saldırı sonrası Fenerbahçe ve Galatasaray takımları, başsağlığı mesajı yayımladı.

FENERBAHÇE

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yayımlanan başsağlığı mesajında, "Bu sabah saatlerinde İstanbul’un Vezneciler Semti’nde meydana gelen bombalı saldırıda, ilk belirlemelere göre 7 polisimizi ve 4 yurttaşımızı kaybettiğimizi, çok sayıda yaralı vatandaşımızın bulunduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

İstanbul’da yaşanan bu terör olayını lanetliyor, kaybettiğimiz vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize baş sağlığı diliyoruz" denildi.

GALATASARAY

Galatasaray Kulübü tarafından yayımlanan mesajda ise şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul’da meydana gelen vahim saldırıyı şiddetle kınıyor ve terörü lanetliyoruz! Vezneciler’deki bombalı saldırıda şehit olan 7 polisimize ve hayatını kaybeden 4 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...