Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamit kardeşinin yanına gidiyor

Düzenleyen:
Hamit kardeşinin yanına gidiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın sözleşme yenilemediği Milli futbolcu Hamit Altıntop'un, kardeşi Halil'inde forma giydiği Bundesliga ekiplerinden Augsbug ile anlaşmaya varacağı iddia edildi.

Galatasaray'la sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Hamit Altıntop, Almanya'ya dönmeye hazırlanıyor. İki kulüple transfer görüşmeleri yaptığı belirtilen Hamit'in sağlık durumu ile ilgili menajerinden detaylı bir rapor istendiği ifade edildi.

KARDEŞİNİN YANINA GİDİYOR

İddialara göre Hamit Altıntop'un gelecek sezon adresi Augsburg olabilir. Kardeşi Halil Altıntop'un da formasını giydiği Bundesliga kulübünün oyuncuyla yakından ilgilendiği ve sağlık raporlarına göre karar vereceği aktarıldı.

BU SEZON HİÇ OYNAYAMADI

Sezon başında yaşadığı sakatlık sebebiyle bu sezon hiç bir maçta forma giyemeyen Hamit Altıntop, Galatasaray'ın yıllık ücretinde yeniden yapılandırılma teklifine olumsuz yanıt vermişti. 33 yaşındaki futbolcunun bu tavrı sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...