Emenike için çılgın teklif!

Düzenleyen:
Emenike için çılgın teklif!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin geçen sezon kiralık olarak West Ham United'a gönderdiği Emmanuel Emenike, değerini arttırıyor. Nijaryalı golcüye yıllık 2- 2.5 milyon Euro arasında kiralık teklifleri geldiği iddia edildi.

Emmanuel Emenike yeni sezon transfer bütçesine önemli katkı sağlayacak. Nijeryalı futbolcunun ilk etapta takımda kalması pek düşünülmüyor.

DEĞERİNİ YÜKSELTTİ

Bunun temel sebebi geçmiş dönemde yaşadığı ve yaşattığı sıkıntılar. Diğer bir sebebi de talibinin çok fazla olması. Milliyet Gazetesinde yer alan habere göre; Sezonu West Ham'da geçirmesi bu futbolcunun değerini yükseltti. Satılık ya da kiralık olarak Emenike'den gelir elde etmeyi planlayan yönetim, buradan sağlanacak para ile yeni transferlere kaynak oluşturacak. Nijeryalı futbolcu için 2-2.5 milyon euro arası kiralık teklifleri geliyor.

BİRÇOK KULÜP İSTİYOR

Sezonu West Ham United'da kiralık olarak tamamlayan Emmanuel Emenike'yi birçok kulüp istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...