Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'a yeni Melo

Düzenleyen:
Galatasaray'a yeni Melo

SPOR Haberleri

Galatasaray, Atletico Madrid'in River Plate'den kadrosuna kattığı 23 yaşındaki Matías Kranevitter'i, kadroya katmanın planlarını yapıyor. Kranevitter için yeni Melo yorumları yapılıyor.

UEFA'nın finansal kıskacında olan Galatasaray, kendisi gibi UEFA'nın kontrolünde olan Roma'nın transferde izlediği yolu takip edecek. İki sezon önce bonservis ödemek yerine Salih Uçan'ı Fenerbahçe'den kiralayan, geçen sezon Paris Saint Germain'den Lucas Digne, Manchester City'den Dzeko ve Ocak ayında da Monaco'dan El Shaarawy'i kiralık olarak kadrosuna katan İtalyan kulübü, futbolcuların ağır bonservis bedellerini ödemekten kaçınmış ve zararını azaltmıştı.

RİVER PLATE'DEN ATLETİCO'YA
Aynı planı uygulayacak olan Galatasaray'da şimdi ilk hedef Melo karakterinde bir oyuncuyu kadroya katmak. Atletico Madrid'in geçen sezon başında River Plate'den transfer ettiği ve 6 aylığına River'da oynatıp Ocak ayında kadrosuna kattığı Matias Kranevitter'in gelecek sezon kiralanacağını öğrenen yönetim, İspanyol kulübüne oyuncunun şartlarını sordu. İkili mücadelelerde Melo'yu hatırlatan Kranevitter için temaslar sürüyor.

KRANEVİTTER KİMDİR?
2013 yılında Arjantin Genç Milli Takımı'na seçildiği dönemde Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin radarına giren Matias Kranevitter, River Plate'de 53 maçta forma giydikten sonra İspanyol kulübüne 8 milyon Euro karşılığında transfer oldu. 1993 doğumlu 1.79 boyundaki Arjantinli orta saha oyuncusu Matias Kranevitter, Atletico Madrid'de 11 maçta şans buldu.

Galatasaray'a yeni Melo
Kaynak: Sabah

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...