Pereira'nın 4 isteği

Düzenleyen:
Pereira'nın 4 isteği

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, yönetimden 4 bölge için acil transfer istediği ortaya çıktı. Bu dört ismin, Maicon, Juan Iturbe, Kelvin ve Franco Jara olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira yönetime verdiği transfer listesinde 4 mevkiye takviye istedi. Fotospor'un haberine göre; Portekizli teknik adam bir stoper, bir kanat oyuncusu, bir forvet ve bir de oyunu yönetecek bir isim talep etti. Pereira'nın verdiği listeden bazı isimler de dışarı sızdı...

Portekizli teknik adam stoper için geçen sezonu Sao Paulo'da geçiren Porto'nun Brezilyalı stoperi Maicon, kanat oyuncusu olarak, Roma'da beklentileri veremeyen Juan Iturbe yine Sao Paulo'da kiralık oynayan Porto'lu Kelvin ile forvet için de Pachuca'da forma giyen Arjantinli forvet Franco Jara'yı istedi.

MAICON

Porto ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 1.91 boyundaki stoper geride kalan sezonda 33 maça çıktı ve 4 gol attı. Porto, Maicon'un ilk Avrupa deneyimi olmuştu.

JUAN ITURBE

Roma ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Sağ açıkta oynayan Iturbe geçtiğimiz sezonu Bournemouth takımında geçirdi. Geçen sene toplamda 23 resmi maça çıktı ve 1 gol attı. Henüz 23 yaşında.

KELVIN

Sol ayaklı sağ açık oyuncusu olan Kelvin'in 2018 yılına kadar Porto ile sözleşmesi bulunuyor. 23 yaşında olan Kelvin, Sao Paulo'da 12 maça çıktı ve 1 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi.

FRANCO JARA

Pachuca'da forma giyen Arjantinli forvet Franco Jara 27 yaşında. Geride kalan sezonda takımıyla 38 maça çıktı 18 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...