Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elazığ'da kaçak 360 litre zeytinyağına el konuldu

Düzenleyen:
Elazığ'da kaçak 360 litre zeytinyağına el konuldu

YAŞAM Haberleri

Elazığ'da bir evde yapılan aramada, ele geçirilen değişik markalardaki toplam 360 litre zeytinyağına, kaçak olduğu iddiasıyla el konuldu.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine Olgunlar Mahallesi'nde bir evin bodrum katında yaptıkları aramada kaçak üretildiği öne sürülen 360 litre  zeytinyağına el koydu. İl Müdürü Turan Karahan, el konulan ve sahte olduğu değerlendirilen zeytinyağları ile ilgili, şöyle dedi: "İl müdürlüğümüze, bahsi geçen evin evin bodrum katında sahte zeytinyağı depolanarak satıldığı ihbarı gelmiştir. Bu ihbar üzerine Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerine bilgi verilerek, birlikte şikayete konu olan yere gidilmiştir. Şikayet edilen evin bodrumu katında; toplam, 360 litre yağ tespit edilmiştir. Yağların üzerinde işletme kayıt numarası ve adres bilgileri olmadığından ürünlere 5 bin 996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında işlem yapılmak üzere el konulmuştur. Emniyet Müdürlüğü ve savcılıktan gelecek yazışmalar neticesinde gerekli işlemler sonuçlanıncaya kadar yağlar il müdürlüğümüz deposunda yediemin olarak bekletilecektir. Gıda denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Hemşehrilerimizin sağlığı için her türlü fedekarlıktan kaçınmadan, Ramazan ayı boyunca denetimlerimizi sürdüreceğiz." 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...