Muş'ta bomba yüklü araç bulundu, 2 canlı bomba yakalandı

Düzenleyen:
Muş'ta bomba yüklü araç bulundu, 2 canlı bomba yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Muş'ta emniyet tarafından yapılan operasyonda, PKK'lı iki canlı bomba yakalandı. Ayrıca Valilik binasına 200 metre uzaklıkta bomba yüklü araç bulundu.

İstanbul'da düzenlenen ve 12 polis ve sivilin şehit düştüğü bombalı saldırının ardından tüm gözler İstanbul'dayken, Muş'ta adeta faciadan dönüldü. Emniyet tarafından yapılan operasyonda 2 PKK'lı canlı bomba yakalanırken, Valilik binasına 200 metre uzaklıkta da bomba yüklü araç ele geçirildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Muş Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Muş İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyonel çalışmalar neticesinde; 4 Haziran 2016 günü PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması (YDG-H) içerisinde faaliyetlerde bulunmak amacıyla ilimizde görevlendirildiği tespit edilen 2 terör örgütü mensubu yakalanmıştır." denildi.

Muş'ta bomba yüklü araç bulundu, 2 canlı bomba yakalandı
"CANLI BOMBA EYLEMİNDE BULUNACAKLARDI"

Her iki örgüt mensubunun da Irak'ın kuzeyindeki kamplarda ÖSB (Öz Savunma Birlikleri) ve bomba eğitimi aldıkları belirtilen açıklamada, "Eğitimlerin ardından ülkemize illegal yollardan giriş yaparak sansasyonel tarzda canlı bomba eylemlerinde bulunabilecekleri anlaşılmıştır. Ayrıca geriye dönük yapılan çalışmalarda, her iki şahsın da yakalanmamak amacıyla anlık kılık-kıyafet değiştirdikleri tespit edilmiştir.

Her iki örgüt mensubu da çıkarıldıkları adli mercilerce 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma' suçundan tutuklanarak ilimiz kapalı cezaevine teslim edilmişlerdir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı kesintisiz mücadelemiz sürdürülecektir" denildi.

PARK HALİNDE BOMBA YÜKLÜ ARAÇ BULUNDU

Öte yandan Muş'ta İstasyon caddesinde Valilik binasına 200 metre uzaklıktaki bir ara sokakta park halinde bomba yüklü araç bulundu.
Muş'ta bomba yüklü araç bulundu, 2 canlı bomba yakalandı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...