'Gökhan Gönül sigarayı bıraksın gelsin'

Düzenleyen:
'Gökhan Gönül sigarayı bıraksın gelsin'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah beyazlı takıma transferi gündemde olan Gökhan Gönül için "Gökhan'ın günde 2 paket sigara içtiği söyleniyor. Eğer öyleyse sigarayı bıraksın gelsin" açıklamasını yaptı.

Önümüzdeki sezona şampiyon kadroyu güçlendirerek girmek isteyen ve özellikle defans hattını yenilemeyi planlayan Beşiktaş, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül'ün transferinde sona yaklaştı. Tecrübeli futbolcunun Milli maçların ardından Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ SAĞ BEKİ"

Beşiktaş çalıştırıcısı Şenol Güneş'in, daha önce yaptığı bir açıklamada, milli futbolcuyu 'Türkiye'nin en iyi sağ beki' olarak göstermiş, "Eğer Fenerbahçe'de devam etmezse Beşiktaş'a gelmesini çok isterim" dediği Gökhan'ı Siyah Beyazlı yönetimden kadroya kazandırmak istiyor.

2 PAKET İÇİYORSA…

Gökhan'ın futbolculuğunu beğenen ancak disiplinden ödün vermeyen tarafıyla bilinen tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'i başarılı sağ bekin transferi öncesinde rahatsız eden bir söylenti var. Şenol Güneş, "Gökhan'ın günde 2 paket sigara içtiği söyleniyor. Eğer öyleyse sigarayı bıraksın gelsin" ifadelerini kullandı.

 

(Kaynak: BesiktasMedya)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...