Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Menajerinden Galatasaray açıklaması

Düzenleyen:
Menajerinden Galatasaray açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak,''Galatasaray beni aradı ancak ne para konusu açıldı ne de anlaşma gündeme geldi" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren ve henüz yeni mukavele imzalamayan Mehmet Topal için Galatasaray ile anlaştı iddiaları ortaya atılmıştı. Yeni sözleşmesindeki yüksek fiyat talebi nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da sert şekilde eleştirdiği Topal ile ilgili son durum değerlendirmesini menajeri yaptı.

Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak Hürriyet'e yaptığı açıklamada Mehmet Topal için Galatasaray ile anlaştıkları iddiasını yalanladı.

"ARADILAR ANCAK ANLAŞMA YOK"

Tecrübeli futbolcunun uzun yıllardır menajerliğini yapan Altıparmak sarı lacivertli kulüp ile görüşmeler konusunda beklemede olduklarını belirterek başka hiç bir kulüple para konuşmadıklarını belirtti. Sarı kırmızılıların kendisini aradığını doğrulayan Altıparmak "Ancak ne para konusu açıldı ne de böyle bir anlaşma gündeme geldi" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...