Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cavanda'ya Avrupa'dan üçlü takip

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Cavanda'ya Avrupa'dan üçlü takip

SPOR Haberleri  / Sabah

Trabzonspor Yönetimi, Anderlecht, Brugge ve Genk’in bir süredir peşinde olduğu Belçikalı futbolcuyu bırakmak istemiyor. Cavanda ise ayrılmaya sıcak bakıyor

Trabzonsporlu Belçikalı futbolcu Luis Pedro Cavanda'ya üç Belçika kulübü talip oldu. Anderlecht, Brugge ve Genk takımlarının istediği 25 yaşındaki oyuncuyu bırakmaya sıcak bakmayan bordo-mavili yönetimin ise yüksek bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da gelecek sezon takımda görmek istediği Cavanda'ya ayrıca İspanya'dan da Espanyol takımının talip olduğu iddia edildi. Oyuncunun ise geçtiğimiz sezon yaşadığı bazı sıkıntılar nedeniyle ayrılmaya sıcak baktığı ancak Trabzonspor'un bu konuda geri adım atmayı kesinlikle düşünmediği ifade edildi. Cavanda'nın Trabzonspor Kulübü ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...