Ele güne nispet

Düzenleyen:
Ele güne nispet

SPOR Haberleri

Divan Kurulu Toplantısı, bugün Florya'da bir anlamda gövde gösterisine sahne olacak. Başkan Dursun Özbek, Ataman ve Riekerink'i de onore edecek

Kaoslarla geçen bir dönemin ardından, ufak revizyonlarla ayakta kalmayı başaran Galatasaray yönetimi bugün kamuoyuna ve camiaya "Biz buradayız" mesajı verecek. Sarı-kırmızılıar, bugün 12:00'de Florya'da gerçekleşecek olağan divan kurulu toplantısını, Türkiye Kupası'nın kutlamasına dönüştürmeye karar verirken, basketbolda kazanılan Avrupa Kupası da sergilenerek "En zor dönemde de Avrupa Fatihi’yiz" vurgusu yapılacak. Birlik, beraberlik çağrısına hazırlanan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink ve Basketbol Takımı'nın çalıştırıcısı Ergin Ataman'ı onurlandırarak plaket verebileceği belirtildi. 
İşbecer'le sorun yok
Öte yandan Dursun Özbek'in, son günlerde istifaya zorlanacağı iddia edilen genel sektreter Fatih İşbecer'i, kesinlikle gözden çıkarmadığı ve aralarında herhangi bir soğukluk olmadığı ifade edildi. Galatasaray camiasının güçlü isimleri tarafından sürekli topa tutulan İşbeçer için Özbek'in "Üzerinde çok yük var. Gecesini gündüzünü Galatasaray'a ayırıyor. Her şeye koşuyor" ifadelerini kullandığı öğrenildi.                             
          > Burhan Can TERZİ 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...