Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İmza parası olsun!

Düzenleyen:
İmza parası olsun!

SPOR Haberleri

Gökhan Gönül tamam gibi, sırada Atiba’nın yerine Mehmet Topal var. Yıllık 1.7 milyon avro baremi aşılmayacak iki isme verilecek fazla paralar imza parası sayılacak

Transferin en hareketli takımı oturmuş kadrosu olmasına rağmen yine Beşiktaş. Nedeni ise hem oyuncularına talipler olması hem de savunma ağının güçlendirilme düşüncesi… Orta saha ve forvet bölgesinde mevcut durumu korumayı planlayan siyah-beyazlılarda en önemli gelişme savunmada… 2 stoper, bir sağ bek ve bir sol bek bakan Beşiktaş’ta sağ bek belli gibi. O da ezeli rakip Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Gökhan Gönül. Oyuncu ile söz kesildi, iş resmi imzaya kaldı. Hesapta olmayan ve bir anda gelişen, camiada heyecana neden olan isim ise Mehmet Topal. Atiba’nın West Ham işinin çıkmasının ardından bir anda gündeme Fenerbahçe ile mukavelesi sona eren Mehmet Topal geldi.
Yönetimin ince hesapları
Her iki isim de başkan Aziz Yıldırım’ın açıklamalarına kızıp alternatiflere bakarken Beşiktaş onlar adına da cazibe merkezi haline geldi. Nedeni ise oturmuş bir kadroya sahip olması, stadının tamamlanması ve en önemlisi de Şampiyonlar Ligi ve Şenol Güneş faktörü… Topal ve Gönül’de yönetimi düşündüren konu ise yıllık ücret olayı. Siyah-beyazlı yönetim yıllık ücretleri 1.7 milyon avroda dengelemiş durumda. 3.5 milyon avro alan Mario Gomez istisnai. Gönül ve Topal’da bu dengeyi bozup takımın huzurunu kaçırmak istemeyen yönetim, 1.7 milyon avro üzerindeki ücretleri imza parası olarak düşünüyor. İki Milli futbolcuya da yaklaşık 2.5 milyon avro önerildiği ve bunların bir kısmının bonservisleri olmaması nedeniyle imza parası olarak sayılacağı ifade ediliyor.

Beşiktaş’ın transfer seyri

GİDENLER:
Serdar Kurtuluş
SATIŞ LİSTESİNDEKİLER: Pedro Franco,
Alexis Delgado, Milosevic
GİTMESİ MUHTEMELLER: Gökhan Töre, Atiba Hutchinson, Denys Boyko
DÖNECEKLER: Aras Özbiliz
GÜNDEMDEKİLER
KALE: Ospina, Adler, Mandanda, Costil
STOPER: Serdar Aziz, Zatapa, N’Koulou, Skertel, Gustavo Gomez
SAĞ BEK: Gökhan Gönül, Mauricio Isla 
SOL BEK: Emmanuel Nas, Henri Bedimo
ORTA SAHA: Mehmet Topal

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...