İtalya'dan Sinan Gümüş'e pençe

Düzenleyen:
İtalya'dan Sinan Gümüş'e pençe

SPOR Haberleri

Lazio'nun sportif direktörü Igli Tare'nin, Galatasaray'ın 22 yaşındaki genç yıldızı Sinan Gümüş'ü ve Beşiktaş'ın Milli yıldızı Cenk Tosun'u yakın takibe aldığı iddia edildi.

Lazio'nun sportif direktörü Iglı Tare, gözünü Türk yıldızlara dikti. Roma ekibinde takıma kazandırdığı isimleri parlatıp, iyi fiyatlara büyük takımlara satmasıyla bilinen Iglı Tare'nin yeni gözdeleri; Cenk Tosun ve Sinan Gümüş oldu.

GALATASARAY'DAN FİYAT İSTEYECEK

Fotospor'da yer alan habere göre; Iglı Tare'nin Cenk Tosun'u Euro 2016'da gözlem altında tutacağı öğrenilirken, Sinan Gümüş için de Galatasaray'dan fiyat isteyeceği bildirildi.

"SİNAN 15 MİLYON EURO"

Bilindiği üzere daha önce Schalke 04'ün gündemine gelen Sinan Gümüş, Galatasaray başkanı Dursun Özbek rakamı 15 milyon Euro olarak belirlemişti. Cenk Tosun konusunda da Beşiktaş'ın kapıyı 10 milyon Euro'nun üzerinde açması bekleniyor.

İtalya'dan Sinan Gümüş'e pençe

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...