Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaza haberleri peş peşe geldi, 3 ölü 7 de yaralı var

Düzenleyen:
Kaza haberleri peş peşe geldi, 3 ölü 7 de yaralı var

YAŞAM Haberleri

Türkiye güne kaza haberleriyle başladı. İzmir, Ankara ve Bursa'da meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı...

Son dakika... Kaza haberleri yine peş peşe geldi, bilanço ağır. Sabah saatlerinde Ankara, İzmir ve Eskişehir'de meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi ise yaralandı.
Kaza haberleri peş peşe geldi, 3 ölü 7 de yaralı var
TİCARİ ARAÇ ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 2 ÖLÜ, 2 YARALI
İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, yoldan çıkarak şarampole yuvarlanan hafif ticari araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yararlandı.
Kaza, bugün gece saatlerinde Kütüphaneci Rasime Şeyhoğlu Sokağı'nda meydana geldi. 23 yaşındaki Tamer Pırnaldağ idaresindeki 16 UR 024 plakalı hafif ticari araç, Limontepe Kavşağı'ndan Öğretmen Rasime Şeyhoğlu Sokağı yönüne seyir halindeyken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak yaklaşıl 30 metrelik şarampole yuvarlandı. Can pazarının yaşandığı kazada sürücü Pırnaldağ ve İlhami Elitaş (33) hayatını kaybederken, Sadık Atasoy (30) ve Alaattin Demirtaş yaralandı. Kazayı gören mahalle sakinleri durumu hemen sağlık, AKS ve polis ekiplerine bildirdi. AKS ekipleri tarafından araç içerisinden çıkarılan Sadık Atasoy ve Alaattin Demirtaş sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sadık Atasoy ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Alaattin Demirtaş’ın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazada yaşamını yitiren Pırnaldağ ile Elitaş'ın cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.
Kaza haberleri peş peşe geldi, 3 ölü 7 de yaralı var
HIZ SINIRLARINI ZORLAYAN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ
Başkent’te otomobiliyle hız limitlerini zorlayan kadın sürücü, tünel girişinde duvara çarptı. Hurdaya dönen aracın içinden itfaiye erlerinin yardımıyla çıkarılan sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kaza, gece saatlerinde Çankaya’da meydana geldi. Atatürk Bulvarı üzerinden 06 FK 7899 plakalı otomobille Küçükesat istikametine seyir halinde olan Büşra Özakalın, tünel girişinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, tünelin yol ayrımında duvara çarptı. Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hummalı bir çalışma sonucu sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Özakalın, hastanede hayatını kaybetti. Otomobilin tekerleği ve birçok parçasının ise yola savrulduğu görüldü. 
Polis ekipleri, tünelin girişini trafiğe kapadı. Otomobilin hız göstergesinin 110 km’de kaldığı gözlenirken, yolda herhangi bir fren izine rastlanmadı. 
Kaza haberleri peş peşe geldi, 3 ölü 7 de yaralı var
OTOMOBİL KAMYONA ÇARPTI: 5 YARALI

Bursa’dan Eskişehir’in Sivrihisar ilçesine gelen 5 kişilik ailenin bulunduğu otomobil, yol kenarında park halindeki kamyona çarptı. Kazada 1’i bebek 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Bursa’dan gece yola çıkan Erdem ailesi Sivrihisar’a hareket etti. Sivrihisar’da bulunan evlerine sahur için yolculuk yapan aile, Sivrihisar Hava Meydan Komutanlığı yakınlarında yol kenarında park halinde bulunan kamyona çarptı. Mehmet Hanifi Erdem (29) idaresindeki 06 DZ 6710 plakalı otomobilde bulunan eşi Perihan Erdem (28) ve çocukları Devran Erdem (7), Havva Nur Erdem (4) ile 5 aylık bebekleri Muhammet Erdem çarpmanın etkisi ile otomobilden fırladı. Kazayı gören diğer sürücülerin durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine Sivrihisar ve Eskişehir’den ambulanslar olay yerine gitti. Kazazede aileye olay yerinde ilk müdahaleyi yapan ekipler, yaralıları Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.
Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, kazayla alakalı tahkikat başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...