Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kahramanmaraş'ta FETÖ/PDY operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kahramanmaraş'ta FETÖ/PDY operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kahramanmaraş'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Sağlıklı Hayat Derneği Başkanı Dr. Ö.Ö. ile doktorlar R.A. ve M.K. gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kent merkezinde belirlenen 3 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
Operasyonda Sağlıklı Hayat Derneği Başkanı Dr. Ö.Ö. ile doktorlar R.A. ve M.K, "terör örgütüne üye olmak, örgüt adına suç işlemek, nitelikli dolandırıcılık ve belgede sahtecilik" suçlamalarıyla gözaltına alındı.
Şüphelilerin, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmada firari olarak aranan, örgütün Akdeniz bölge imamı olduğu ileri sürülen öğretmen Rüstem Ç'ye yurt dışında bulunduğu zamanlarda sahte heyet raporu düzenledikleri iddia edildi.
Rüstem Ç'nin, 2011-2014 yıllarında sahte raporla 11 kez ABD'ye gittiği, yurt dışında olduğu dönemlerde de raporların usulsüz yenilendiği ileri sürüldü.
Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...