İşte Gomez'in imza tarihi

Düzenleyen:
İşte Gomez'in imza tarihi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez'in, uzun süredir birlikte olduğu model sevgilisi Carina Wanzung ile EURO 2016 sonrası evlenme kararı aldığı iddia edildi.

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Mario Gomez, sevgilisi Carina Wanzung'la EURO 2016 sonrasında evlilik kararı aldı. Mario Gomez, EURO 2016 sonrası evlenmeye karar verdi. Uzun süredir birlikte olduğu model sevgilisi Carina Wanzung ile evlilik kararı alan Alman golcünün geçtiğimiz haftalarda Barcelona'da bekarlığa veda partisi verdiği ortaya çıktı.

ÖNCE KUPA SONRA İMZA

Ancak Gomez tıpkı Beşiktaş kararı gibi düğününü de Avrupa Şampiyonası sonrasına erteledi. 10 Temmuz 1985 doğumlu olan Gomez'in bu tarihin aynı zamanda EURO 2016'nın finaline denk gelmesi nedeniyle, kupayı havaya kaldırıp hemen sonrasında da evlenmeyi tasarladığı ifade edildi.

İşte Gomez'in imza tarihi

"ŞU AN SADECE TURNUVAYI DÜŞÜNÜYOR"

Tecrübeli golcünün menajeri Uli Ferber gelişmeleri doğrulayarak şunları söyledi: "Yazın yapılacak küçük bir törenle evlenecekler. Gomez nerede oynayacağına ise turnuva sonunda karar verecek. Benim görevimse bu süreçte, kontratının sürdüğü Fiorentina ile görüşmeleri yürütmek. Gomez şu an sadece turnuva ve kupayı kazanmaya odaklanmış durumda."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...