Ne Gökhan ne Mehmet... Fenerbahçe'nin yıldızı Galatasaray'a!

Düzenleyen:
Ne Gökhan ne Mehmet... Fenerbahçe'nin yıldızı Galatasaray'a!

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli yıldızların isimleri bu aralar Galatasaray ile fazla anılmaya başlandı. Bu isimlerin sonuncusu: Lazar Markoviç... İddiaya göre Marcovic'in menajeri, oyuncunun Fenerbahçe ile sözleşmesinin bittiğini belirterek Galatasaray'a teklifte bulundu.

Fenerbahçeli oyuncular, bir bir Galatasaray'ın kapısını çalmaya başladı. Fotomaç'ın haberine göre; Geçen sezon sakat olduğu için genellikle maçları televizyon veya tribünden izleyerek geçiren Lazar Markovic menajeri tarafından sarı-kırmızılı takıma teklif edildi.

KLOPP "KİRALANSIN" DEDİ

Daha önce Galatasaray'a bir başka oyuncusu Marko Marin'i teklif eden Sırp menajer Nikola Damjanac, Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un, Sırp oyuncuyla çalışmayı düşünmediğini ve kiralanması istediğini anlattı.

YÖNETİCİLER ŞAŞIRDI

Fenerbahçe ile kiralık anlaşması sona eren Markovic'in İstanbul'a alıştığını ifade eden Damjanac, Türkiye'de yaşamayı sevdiğini Fenerabahçe'nin ardından Galatasaray'da forma giymekten büyük mutluluk duyacağını Mehmet Özbek'e aktardı. Nani'nin menajerinden sonra Markovic'in menajerinden de gelen bu teklif Galatasaray'ı oldukça şaşırttı. Yönetimin, kanatlarda ve forvet arkasında forma giyen 21 yaşındaki futbolcuyu, Mehmet Topal gibi listesine dahil ettiği ve teknik direktörün belirlenmesinin ardından yeniden görüşmek istediklerini bildirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...