Gökhan Gönül bombası patladı

Düzenleyen:
Gökhan Gönül bombası patladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen Milli yıldız Gökhan Gönül'ün, Beşiktaş'la yıllık 1.7 milyon Euro'ya 3 senelik anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, ilk transferini gerçekleştirdi ve Gökhan Gönül'ü renklerine bağladı.. F.Bahçe ve Türk futbolunun yıldızı Gökhan Gönül ile yapılan görüşmelerin ardından mutlu sona ulaşan siyah-beyazlıların, tecrübeli oyuncuyu Beşiktaşlı yapan sözleşmeyi imzalattığı öğrenildi.

3 YILLIK İMZA

Gökhan Gönül, Beşiktaş'la 3 senelik anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcu bu imza karşılığında, 3 sene içinde ödenmek koşuluyla 2 milyon Euro imza parası alacak. Siyah-beyazlılardan senelik 1.7 milyon Euro alacak olan milli futbolcunun; forma giydiği maçların galibiyetle sonuçlanması halinde, diğer oyuncularla birlikte galibiyet primi olarak 12 bin Euro, beraberlik durumunda ise 4 bin Euro alacağı öğrenildi.

RESMİ AÇIKLAMA ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE

Beşiktaş yönetiminin resmi anlaşmayı birkaç gün içerisinde duyurması bekleniyor.


Kaynak: Fotomaç

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...