Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devlet Bahçeli'den Sinan Oğan açıklaması!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Devlet Bahçeli'den Sinan Oğan açıklaması!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Bahçeli, Sinan Oğan'ın MHP Genel başkanlığına aday olamayacağı tartışmalarına ilişkin soru üzerine "O tartışma değil, gerçektir" dedi.

TBMM'deki bugünkü grup toplantısı ardından gazetecilerin soruları ile karşılaşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şöyle konuştu:
"Sinan Oğan, MHP'den ihraç edilmiştir. İhraç kararını bozmuştur. Yargıtay'da henüz bir inceleme yapılmadığını duyuruyoruz. Bize göre ihraç kararı verilmiştir. Yargıtay'dan herhangi bir cevap alınmadığına göre partimizin üyesi, sayılamaz. Yargıtay MHP'nin kararına uygun 5 sıfırlık bir uygulamayı Sinan Oğan için de yaparsa Yargı yoludur açıktır. Partiye yeniden üye olarak kabul edilir. 10 Temmuz'a kadar Yargıtay'ın bir karar vermesi gerekir" diye konuştu. MHP Genel Başkanı Bahçeli, dokunulmazlıklara ilişkin, "Bize de yüce yargının mensupları davet çıkartırlarsa hangi fezlekede hangi suçu işlemiş öğrenir sonra da savunmamızı yaparız." 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...