Pereira: İstifa ederim

Düzenleyen:
Pereira: İstifa ederim

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Portekizli Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Başkan Aziz Yıldırım'a,"Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsak ben istifa ederim" şeklinde söz verdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın teknik direktör Vitor Pereira ile yola devam etme kararı almasının ardındaki detaylar netleşme başladı. Fotomaç'ın haberine göre; Başkanın, Portekizli hocayla yaptığı görüşmede Şampiyonlar Ligi'ne kalmanın zorunluluk olduğunu söylediği ve Pereira'nın da "Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsak ben istifa ederim" şeklinde söz verdiği bildirildi.

"YETENEKLİ AMA YUMUŞAK TAKIMIZ"

Daha sert bir takım olmalı Hocadan böyle bir garanti alan Aziz Yıldırım'ın mini toplantıda ayrıca takımın daha fazla hücum oynamasını istediği belirtilirken, Portekizli çalıştırıcının da "Yetenekli ama fazla yumuşak bir takımız. Sertlik düzeyi daha yüksek oyunculara ihtiyacımız var" diyerek transferlerin bu yönde yapılması gerektiği mesajını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...