Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sarp Levendoğlu'ndan ayrılık iddiasına cevap

Düzenleyen:
Sarp Levendoğlu'ndan ayrılık iddiasına cevap

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Sarp Levendoğlu, eşi Birce Akalay ile kavga edip ayrıldığı yönündeki haberlere ilişkin, "Herhalde magazinde bir boşluk var" dedi.

İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu, Etiler’de aynı mekandan çıkarken görüntülendi.

Mekandan önce Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu çıktı. “Dostların buluşması mı?” sorusuna Levendoğlu, “Yok, tesadüftü” yanıtını verdi.

“Diziler tatile girdi veya sezon finali yaptı. Sizin projeleriniz neler?” sorusu üzerine ise Levendoğlu, "Dizi ve filmlerle ilgili 1-2 tane görüşme var. Daha belli değil. Bir şey olmadan da söylemeyeyim şimdi. Ben çalışmayı seviyorum" dedi.

Devamlı ayrıldıkları, kavga ettikleri yazılan çift, bu tür haberlere artık gülüp geçtiklerini söyledi. Levendoğlu, konuyla ilgili olarak, "Cevap olsun diye değil. Biz genelde hep el ele geziyoruz. Oluyor böyle şeyler. Herhalde magazinde bir boşluk var. Herkesi aynı kefeye koymuyorum. Yanlış anlamayın. Bazı arkadaşlarımız haber yapmayı tercih ediyor, bazılarımız asparagas. Herkes sizin gibi ahlaklı değil" ifadelerini kullandı.

Mekandan daha sonra İlker Kaleli ve Burçin Terizoğlu çıktı. Çift motora binerken Terzioğlu, “Kaskı takınca atom karıncaya benziyorum. Onun için en son takacağım” şeklinde konuştu. (Uçankuş)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...