Galatasaray'da şoke eden istifa

Düzenleyen:
Galatasaray'da şoke eden istifa

SPOR Haberleri

Galatasaray'da genel sekreter Fatih İşbecer, kulüpteki tüm görevlerinden istifa ettiğini kulüp yönetimine bildirdi.

Galatasaray'da genel sekreter Fatih İşbecer görevinden istifa etti. İşbecer'in verdiği istifa mektubunda şu ifadeler yer aldı:

"HEPİNİZE BAŞARILAR DİLERİM"

"Değerli Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeleri,

Gördüğüm lüzum üzerine Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreterliğinden, Sportif A.Ş. Başkan Vekilliğinden ve diğer iştiraklerdeki tüm görevlerimden istifa ediyorum. Türkiye'nin en büyük kulübü ve çocukluk aşkım olan Galatasaray'ın tarihe geçmiş başarılarına her ne olursa olsun çok daha büyüklerini ve yenilerini ekleyeceğine ve bizleri gururlandırmaya devam edeceğine eminim. Önümüzdeki dönemlerde üstleneceğiniz görevlerde hepinize başarılar dilerim. Saygılarımla,

Fatih İşbecer"

SON TOPLANTIYA KATILMADI!

Sarı­kırmızılı kulüpte bir süredir ortalarda görünmeyen ve son olarak ekonomik nedenlerle yapılan işten çıkarmalar kapsamında kendisine yakın Gözde Turan'ın görevine son verilmesi nedeniyle zor günler geçiren Genel Sekreter Fatih İşbecer dünkü yönetim kurulu toplantısına katılmamıştı.

Kulüp içinde son dönemdeki yazışmalarda da yine İşbecer'in yerine imzaları Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin'in attığı belirlendi. Öte yandan dünkü toplantıda İşbecer'in eleştirildiği öğrenildi.

Galatasaray'da şoke eden istifa

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...