Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kemal Kılıçdaroğlu'na kurşun attılar!

Düzenleyen:
Kemal Kılıçdaroğlu'na kurşun attılar!

GÜNDEM Haberleri

CHP lideri Kılıçdaroğlu cenaze namazından sonra yapılan protestolar için basın toplantısı düzenledi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün şehit cenazesinde yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Cenazede kendisine atılan kurşunu canlı yayında gösteren Kılıçdaroğlu, "Ben onlara pabuç bırakmam" dedi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının satır başları şöyle:

-Bizim güvenliğimizi sağlamak için canını veren şehitlere borcumuzu yerine getireceğiz. Önce uyardılar, cenaze törenine katılmayın diyerek. Neden katılmayacağız efendim? Olaylar çıkar, size taş atabilirler. Eğer bir şehit varsa onun cenazesine katılmak benim namus borcumdur. Birisi taş atacak tehdit edecek. Ben ona pabuç bırakmam.

-Cemaate saygılarımı iletiyorum. Cemaat son derece saygılı şekilde namazı eda etmiştir. Ama aralarına katılan 5-6 kişi provokasyon yapmıştır. Bağırıyor. Cemaati kışkırtmaya çalışıyor. Camide siyaset yapılmaz arkadaşlar.

-Namaz sonrası hemen protokolün arkasında bağıran bir kişi eski cumhurbaşkanının, başbakanın, içişleri bakanının önünden geçerken bu kurşunu bana atmıştır. Koruma arkadaşlar parmak izi nedeniyle kağıda sarıp almışlardır. Birazdan bu kurşun tutanakla polise teslim edeceğiz.

-Beni ölümle tehdit edecek sözde. Onun feriştahı gelse inandığım yoldan beni döndüremez. İnsanım için öleceksem canım fedadır. Beni üzen nokta tüm bu olayların emniyetin gözü önünde ve koordinasyonunda gerçekleşmiştir. Bize söylenen kendi önleminizi kendiniz alın. Bundan sonra kendi önlemimizi kendimiz alacağız. Görelim bakalım kim nasıl müdahale ediyor. Bir kişi ölürüz bin kişi geliriz. Hiç kimse bizi yıldıramaz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...