Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA'dan Emre Mor'a büyük onur

Düzenleyen:
- Güncelleme:
UEFA'dan Emre Mor'a büyük onur

FUTBOL Haberleri

UEFA, Borussia Dortmund'a rekor fiyata transfer olan 18'lik Milli futbolcumuz Emre Mor'u, EURO 2016'da forma giyecek en iyi 11 genç futbolcu kadegorisinde gösterdi.

UEFA, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) forma giyecek genç yetenekler arasından belirlediği en iyi 11'de, milli futbolcu Emre Mor'a da yer verdi.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan haberde, 10 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında Fransa'da düzenlenecek EURO 2016'da forma giyecek 21 yaş altı genç yeteneklerden kurulu en iyi 11 futbolcu seçildi.

EMRE MOR 11'DE

Türkiye'nin 23 kişilik kadrosu içinde yer alan 18 yaşındaki Emre Mor, UEFA'nın listesindeki en iyi 11'de forvet hattına adını yazdırdı.

Listenin forvet hattında, Emre Mor'un takım arkadaşları ise Manchester United'ta forma giyen 18 yaşındaki İngiliz golcü Marcus Rashford ile Fransız oyuncu Anthony Martial oldu.

DORTMUND'LA ANLAŞMIŞTI

Geçen sezon Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen Emre Mor, son dönemde gösterdiği yüksek performansının ardından milli takıma seçilmiş ve Almanya temsilcisi Borussia Dortmund ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

UEFA'nın EURO 2016'da boy gösterecek genç yetenekler arasından seçtiği ilk 11'i şöyle:

KALECİ: Sergio Rico (Sevilla)

DEFANS: Joshua Kimmich (Bayern Münih), Nico Elvedi (Mönchengladbach), Hector Bellerin (Arsenal), Leroy Sane (Schalke 04)

ORTA SAHA: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Renato Sanches (Benfica), Kingsley Coman (Bayern Münih)

FORVET: Emre Mor (Nordsjaelland-Borussia Dortmund), Marcus Rashford, Anthony Martial (Manchester United)

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...