Yıldız isim Fenerbahçe'ye kararını bildirdi

Düzenleyen:
Yıldız isim Fenerbahçe'ye kararını bildirdi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin stoper adayları arasında yer alan Daniel Agger'den Fenerbahçe'den gelen 2 yıllık sözleşme teklifini reddetti.

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde bulunan Danimarkalı Daniel Agger'den sarı lacivertlilere kötü haber geldi.

FİKİR DEĞİŞTİRDİ

Brondby ile sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki Agger'in daha önce kulübüyle sözleşme imzalamayacağı belirtilmesine karşın, tecrübeli oyuncu fikrini değiştirdi.Daniel Agger'in Fenerbahçe'nin 2 yıllık sözleşme önerisini reddettiği öğrenildi.

FUTBOLU BIRAKABİLİR

Başarılı savunmacının ya kariyerine Brondby'de devam edeceği ya da sürpriz bir kararla futbolu bırakarak sosyal sorumluluk projelerinden yer alacağı ifade edildi.

ALTERNATİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Bu gelişme üzerine Fenerbahçeli idareciler diğer alternatifler üzerindeki çalışmalarını hızlandırdı. Savunmaya takviye yapmak zorunda olduklarını belirten yöneticiler, Pereira'nın listesinde yer alan diğer alternatifleri değerlendirmeye aldı.

4.5 MİLYON EURO TEKLİF EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Daniel Agger için 2 yıllık sözleşme ve bu süre zarfı için oyuncuya yaklaşık 4.5 milyon euroyu bulan maaş teklifinde bulunmuştu. (sporcope)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...