Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gençlerin eğlencesi kabusa döndü

Düzenleyen:
Gençlerin eğlencesi kabusa döndü

YAŞAM Haberleri

Zonguldak'ta hafta sonu gerçekleştirilen 2. Batı Karadeniz Tuning Fest 2016 gösterisinde drift yapan otomobilin park hakindeki otomobile çarpması ile ortalık bir anda karıştı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hafta sonu gerçekleştirilen 2. Batı Karadeniz Tuning Fest 2016 gösterisinde drift yapan otomobilin park hakindeki otomobile çarpması ile ortalık bir anda karıştı. Sopalı yumruklu çıkan kavga, çevredekilerin araya girmesi ile önlenebildi. O anlar cep telefonu tarafından kaydedildi.

9 İL'DEN YÜZLERCE ARAÇ KATILDI

Ereğli'de hafta sonu yapılan 2. Batı Karadeniz Tuning Fest 2016 gösterilerine Ereğli, Düzce, Zonguldak, Bolu ,Bartın, Karabük, Bursa, İstanbul ve Sakarya'dan yüzlerde araç katıldı.

Gençlerin eğlencesi kabusa döndü

PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLE ÇARPTI

Bir çok farklı model aracın katıldığı gösteri ve yarışmalarda drift, modifiye, yere en yakın otomobil başta olmak üzere farklı bir çok branşta araçlar yarıştı. Drift gösterilerinde ise Düzce'den katılan bir yarışmacının drift yaptığı sırada park halindeki otomobile çarpması ile bir anda ortalık karıştı.

Gençlerin eğlencesi kabusa döndü

SÜRÜCÜYE SALDIRDI

Park halindeki araç sahibi kazadan sonra eline aldığı sopa ile aracına çarpan sürücünün üzerine saldırdı.

Tarafların da karışması ile kavga bir anda büyüdü. Yumrukların havada uçuştuğu kavga, etkinliğe gelen diğer katılımcıların araya girmesi ile fazla büyümeden engellendi.

Yaşanan kavga cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

Gençlerin eğlencesi kabusa döndü

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...