Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Kılıçdaroğlu'na kurşun' olayında flaş karar!

Düzenleyen:
'Kılıçdaroğlu'na kurşun' olayında flaş karar!

GÜNDEM Haberleri

Fatih Camisindeki şehit cenazesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kurşun atılması olayı ile ilgili gözaltına alınan 4 kişi savcılıktan serbest bırakıldı.

Fatih Camisindeki şehit cenazesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik protestoyla ilgili gözaltına alınan 4 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

ŞEHİDİN DAYISI ÇIKTI

Kılıçdaroğlu'nun önüne boş mermi kovanı atan şüpheli İrfan C.'nin (38) Vezneciler'deki terör saldırısında şehit olan polis Gökhan Topçu'nun dayısı olduğu öğrenildi. Protestoyla ilgili gözaltına alınan Tunç E. (29), Kadir Can A. (30) ve Yusuf T.'nin (30) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

SUÇ KAYITLARI VAR

Şüphelilerden Tunç E'nin yaralama, uyuşturucu madde bulundurmak ve yaralamadan, Kadir Can A'nın uyuşturucu madde bulundurmak ve cinsel taciz suçlarından emniyette suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

İrfan C. hakkında silahlı saldırı, diğer şüpheliler hakkında ise mala zarar vermeden işlem yapıldı.

4 KİŞİ SERBEST

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

NE YAŞANMIŞTI?

Fatih'teki şehit polislerin cenazesine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kurşun attığı belirtilen kişi, gözaltına alınırken kameralara yansıdı. Dışarı çıkarılan kişi, gözaltına alınırak polis merkezine götürüldü.

İstanbul Vezneciler'deki terör saldırısında şehit olan polisler Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü bugün Fatih Camii'nde son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ da katıldı. Tören öncesi kalabalık, cenaze namazını beklerken camide çelenk gerginliği yaşandı. Cenazeye katılan bazı kişiler CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun çelengine tepki göstererek üzerindeki ismi sökmeye çalıştı.

PROTESTO VE ARBEDE

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, uyarıda bulundu, sakin olmalarını istedi, "Bizim töremizde cenazede kavga olmaz, çelenk parçalama olmaz" dedi. Kılıçdaroğlu, cenaze namazı için alana geldiğinde de bir grup tarafından protesto edildi, bunun üzerine yeniden anons yapıldı. Kılıçdaroğlu'nun camiden çıkışı sırasında da arbede yaşandı.

MERMİ KOVANI ATILDI

Kılıçdaroğlu aracına giderken bir kişi tarafından boş mermi kovanı atıldı. CHP'li Tekin, "Bu provokasyonun hesabı sorulmazsa, bu hükümet bunun bedelini ağır öder" diye konuştu.

MERMİ ATAN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kılıçdaroğlu'na kurşun attığı belirtilen kişi, gözaltına alınırken kameralara yansıdı. Dışarı çıkarılan kişi, gözaltına alınırak polis merkezine götürüldü.

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili daha sonra 3 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...