Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teröre karşı tam destek

Düzenleyen:
Teröre karşı  tam destek

POLİTİKA Haberleri

MHP lideri Devlet Bahçeli, terörle mücadelede askere yasal koruma sağlayacak kanun tasarısını desteklediklerini söyledi.

Damla Peker ANKARA
Partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda konuşan Bahçeli, “Demek ki neymiş? Fiili desteğimiz, hukuki boyut alabiliyormuş” dedi. Bahçeli gündeme ilişkin şu mesajları verdi. 
YASAL ZIRH GEREKLİYDİ: “Türk askerinin elini güçlendirmek, ihtiyaç duyduğu hukuki güvenceyi daha da genişletmek için elimizden gelen çabayı göstereceğimizden herkes emin olsun.”
ERDOĞAN’A ‘KAN’ DESTEĞİ: “Bize sözde soykırım çamuru atan Haçlı yedekleri, Ermenilerin yaptığı katliamları niçin konuşmaz?  Bizi üzen Alman Meclisi’nde Türk olduğu söylenen bir kısım vekilin de tasarıya evet demesi, hatta tasarının mimarları arasında yer almasıdır. Sayın Erdoğan haklı olarak; ‘Ne Türk’ü be? Bunların kanlarının laboratuvar testinden geçmesi lazım’ sözleriyle en sert tepkiyi koymuştur.Tehcir, Türk vatanının yüzyılını kurtaran muhteşem bir siyasi karardır. Yerindedir. Bugün olsa yine kaçınılmazdır.” 
VEZNECİLER SALDIRISI: “Allah’tan korkmayan, kuldan utanmayan, insanlıkla en ufak bağı bulunmayan caniler Ramazan’da da boş durmamışlardır. Ağzımızdan çıkacak her söz artık boğazımızda düğümlenmektedir.”
DOKUNULMAZLIKLAR
“Cumhurbaşkanı’nın, dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişikliğini onaylaması olumludur. Benim de 5 dosyam var. Ne olduğunu öğrenir, savunmamızı da yaparız.”
SİNAN OĞAN
“(Eski Milletvekili Sinan Oğan’ın genel başkan adayı olup olamayacağı hakkında) O tartışma değil gerçek. Oğan MHP’den ihraç edilmiştir.”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...