Teklif var ısrar yok

Düzenleyen:
Teklif var ısrar yok

SPOR Haberleri

Nedeni ise tamamen ekonomik! Le Havreli LYS Mousset için 2 milyon avro, Eren Derdiyok için de 3 milyon avro önerildi

Geçen sezon transferde tuttuğunu koparan, istediğini alan Fenerbahçe bu sezon farklı bir politika izliyor. Nedeni de UEFA yaptırımları ve ceza ihtimali… Bir taraftan ekonomisini düzeltmek durumunda olan diğer yandan da iddialı bir kadro kurma hedefindeki sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira forvet talebinde bulundu… Yönetim listedeki adaylar için girişimler yaptı. İşte onlardan birisi Fransa’dan birisi ise yerli pazarındandı… Fransa 2.Lig ekibi Le Havre’de forma giyen 20 yaşındaki LYS Mousset için sarı-lacivertliler, 2 milyon avro önerdi. 2019’a kadar mukavelesi olan oyuncu için Fransızlar ise 4 milyon avroda ısrarlı… Geçelim Türkiye pazarına… Bir süredir gündemde olan Kasımpaşa’nın İsviçre vatandaşı Eren Derdiyok için ön teklif verildi… Bonservisine 5 milyon avro istenen ve EURO 2016’da bulunan forvet için Fenerbahçe’nin gözden çıkardığı rakam 3 milyon avro. Ve Fenerbahçe yönetimi bu transferlere “Olmazsa olmaz” gözüyle bakmıyor, tok alıcı havasında pazarlıklarını yürütüyor.
Martin Montoya açıklanabilir
Geçelim sağ bek konusuna… Gökhan Gönül’e rest çeken Fenerbahçe yönetimi, sağ bek için Barcelona'dan Martin Montoya ile her konuda anlaşma sağladı. Inter ve Real Betis’te kiralık forma giyen Martin Montoya Barcelona’dan kiralanacak… Barcelona’ya çok cüzi bir rakam verilecek. Oyuncuya ise ödenecek rakam; 1.5 milyon avro.       > M. Emin ULUÇ

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...