Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

GSM stoperi

Düzenleyen:
GSM stoperi

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, Gustavo Gomez, Serdar Aziz ve Marcelo’ya onay verdi. N’Koulou da opsiyonlar arasında

Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda mücadele verecek olan ve nereden bakılsa en az 45 maça çıkacak olan Beşiktaş’ın yeni sezon öncesi en zayıf ve soru işaretleri çok olan bölgesi savunması… Özellikle stoper bölgesinde kalıcı bir değer yok desek yeridir. Zaten kalıcı hale gelen de transfer yapıyor hem kendi kazanıyor hem de Beşiktaş’a kazandırıyor. Örnek mi Atınç Nukan ve Ersan Adem Gülüm (İkisinden 13 milyon avro geldi)… Son 4 sezonda 12 stoper değişimi yaşayan Kara Kartal, yeni bir jenerasyon ve ikili oluşturma düşüncesinde. Geçen sezonun devre arasında günü kurtarmak adına alınan ve yüksek verim sağlanan Marcelo Guedes beğenildi ve bonservisi için ciddi adımlar atıldı. 
3 bonservisli, 1 bedava
Şenol Güneş’in onay verdiği diğer isimler ise Lanus forması giyen izleme komitesinden Gökhan Keskin’in çok iyi rapor verdiği Gustavo Gomez ve Bursasporlu Serdar Aziz… Üç isim de teklife sıcak bakıyor, kulüpleriyle görüşmeler devam ediyor. Güneş üç kulvar için opsiyonlu bir kadro isterken Marsilyalı N’Koulou da alınacaklar listesinde tutuluyor. Bonservisi elinde olan 26 yaşındaki Kamerunlu oyuncu ile pazarlıklar sürüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...