Özbek: Gereğini yaparız

Düzenleyen:
Özbek: Gereğini yaparız

SPOR Haberleri

Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in olay çıkaran açıklamaları hakkında Başkan Dursun Özbek sonunda konuştu.

Hollandalı yıldızın sözlerinin çarpıtıldığının da söz konusu olabileceğini söyleyen Özbek, "Ne söyledi, ne kadar çarpıtıldı bu bilinmiyor. Galatasaray ile ilgili bir şey söyleniyorsa, 111 yıllık Galatasaray Kulübü gereğini yapacaktır" ifadelerini kullandı. Hollandalı yıldızın bahsi geçen açıklamalarında "Fatih İşbecer şov yapıyordu şimdi nerede? Personelin paralarını futbolcular veriyor. Yönetim bir vizyon belirlemezse geleceğini düşünmek zorunda. Mustafa Denizli tek bir taktik antrenman bile yaptırmadı. Burak Yılmaz yönetim arkasında durmadığı için gitti" şeklinde ifadeler kullandığı iddia edilmişti. 

Basketbol büyüyecek

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, basketbolda geçen sezon 6.5 milyon avro ile oynadıklarını hatırlatarak, "Yeni sezonda bütçemiz 9 milyon avro olacak. Artan bütçeyi yeni sponsorlardan alacağız" dedi. Özbek voleybolda ise 17.5 milyon liralık bütçeyi 15 milyon liraya indireceklerini söyledi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...