Galatasaray'da bir istifa daha!

Düzenleyen:
Galatasaray'da bir istifa daha!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da dün yaşanan Fatih İşbecer'in istifası sonrası yönetici Selim Arda Üçer'in de istifasını vereceği iddia edildi.

Galatasaray'da taht oyunları sürüyor. Eski başkan Duygun Yarsuvat'ın "Gitsin" diye başkan Dursun Özbek'e baskı yaptığı Fatih İşbecer, Cüneyt Tanman ve Tayfun Demir'den sonra istifa eden üçüncü isim oldu.

Galatasaray'ın genel sekreteri ve Sportif A.Ş üyesi Fatih İşbecer, tüm görevlerinden istifa etti. Peki bu sürece nasıl gelindi?

İŞBECER YOLSUZLUK ARAŞTIRMASI İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Fatih İşbecer için sonun başlangıcı, Aralık ayında yapılan Divan toplantısında söylediği, "Galatasaray fakirleşirken bazıları zenginleşti" sözü oldu. İlginçtir ki İşbecer'e camia içinden en büyük tepki, "Galatasaray'ın malı deniz yemeyen domuz" açıklamasını yapan Duygun Yarsuvat'tan geldi. Fatih İşbecer, sözünün arkasında durdu ve geçmişe dönük yolsuzluk araştırması için harekete geçti. Bu durum kulüple fazla içli dışlı olmuş lise mezunlarının keyfini kaçırdı ve eski başkan Duygun Yarsuvat, Galatasaray Cemiyeti'ne her gidişinde İşbecer'e karşı olanlarla saatlerce sohbet etti.

RESTE RESTLE KARŞILIK

Ünal Aysal dönemi kovulan ancak Duygun Yarsuvat'la işe geri alınan Sedef Hacısalihoğlu meselesi, bardağı taşıran damla oldu. "Sedef'i yollayacağım" diyen Özbek'e Fatih İşbecer, liseden sınıf arkadaşı Gözde Turan'ı önerdi ve işe aldırdı. İşbecer'le birlikte rapor hazırlayıp yönetime sunan Turan, geçen hafta işten çıkartıldı. İşbecer reste restle karşılık verdi ve istifa etti. Bir anlamda yine derin Galatasaray'ın dediği ve istediği oldu. Statüko, dışarıdan çomak sokmak isteyene gerekli izni vermedi. İşbecer'in istifası sonrası yönetici Selim Arda Üçer'in de istifasını vereceği öğrenildi. Üçer'in, Özbek ile bir görüşme yaptıktan sonra istifa edeceği gelen haberler arasında.

Galatasaray'da bir istifa daha!

Kaynak:Sabah

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...