Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mevlana'nın torunundan DiCaprio açıklaması

Düzenleyen:
Mevlana'nın torunundan DiCaprio açıklaması

MAGAZİN Haberleri

Hazreti Mevlana'nın 22'nci kuşak torunu Esin Çelebi Bayru, David Franzoni’nin Mevlana'nın hayatıyla ilgili çekeceği film ve Hazreti Mevlana’yı canlandırması beklenen Oscar’lı oyuncu Leonardo DiCaprio ile ilgili yorumlarda bulundu.

Bugüne kadar birçok kişinin Hazreti Mevlana’nın filmini çekmek istediğini kaydeden Esin Çelebi Bayru, “Bugüne kadar pek çok böyle duyumlar almıştık. Hazreti Mevlana ile ilgili film çekmek isteyen birçok ülke insanı ziyaretimize geldi. Doğrusu bu son duyumu ben de haberlerden öğrendim. Umarım güzel bir film yaparlar. Eğer bizlerle de iletişim kurarlarsa biz de memnuniyetle kendilerine yardımcı olmaya çalışırız. Bütün dünya Hazreti Mevlana’yı tanıyor. Onunla ilgili film çekerek daha çok bilmek istiyorlar. Tahminim bu film de onlardan birisi. İnşallah gerçekleşir. Doğru bilgilerle yaparlarsa insanlığa faydası olacaktır” dedi. 
Filmde Hazreti Mevlana’yı canlandırması beklenen ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio için ise Esin Çelebi Bayru, “Kimin oynadığı bizler için önemli değil. Tabi doğru dürüst gerçekten o role layık birilerinin olması bizleri mutlu edecektir” diye konuştu.  Film ile alakalı olarak vatandaşlar ise, böyle bir filmin yabancılar tarafından değil yerli yönetmenlerce çekilmesi gerektiğini vurguladı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...