İsrail Filistinlilere verilen Ramazan izinlerini durdurdu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İsrail Filistinlilere verilen Ramazan izinlerini durdurdu

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail ordusu, Tel Aviv'de düzenlenen silahlı saldırının ardından Ramazan ayı nedeniyle Filistinlilere verilen izin ve kolaylıkların dondurulduğunu duyurdu.

Ordudan yapılan yazılı açıklamada, "İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Savunma Bakanı Avigdor Liberman ve İsrail Genelkurmay Başkanı Gadi Eisenkot başkalığındaki heyet, gece saatlerinde güvenlik değerlendirmelerinde bulundu. Bunun ardından, İsrail'in "Batı Şeria ve Gazze Şeridi Bölgelerinde Hükümetin Faaliyetleri Koordinatörlüğü" (COGAT) Başkanı Tümgeneral Yoav Mordechai tarafından 'teröristlerin' ailelerinden 204 kişinin izninin dondurulması talimatı verildi." ifadelerine yer verildi.

Aynı zamanda Filistinlilerin İsrail'e girmelerine olanak sağlayan 83 bin iznin de dondurulduğu ifade edilen açıklamada, Gazze'deki Filistinlilerin Mescid-i Aksa'da namaz kılması için sağlanan kolaylıkların da durdurulduğu kaydedildi.

Tel Aviv merkezde yer alan Sarona bölgesinde dün silahlı iki kişinin yoldan geçenlere ateş açması sonucu 4 İsraillinin öldüğü bildirilmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...