Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Mesut ve Emre'nin oruç kararı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İşte Mesut ve Emre'nin oruç kararı

FUTBOL Haberleri

EURO 2016'da Almanya Milli Takımı'nda mücadele edecek olan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ve Liverpool'un yıldızı Emre Can, turnuva sebebiyle oruç tutamayacaklarını açıkladılar.

Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde mücadele edecek Almanya Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosunda yer alan 4 Müslüman futbolcudan ikisi olan, Mesut Özil ile Emre Can turnuva boyunca oruç tutamayacaklarını açıkladılar.

"HAVA ÇOK SICAK OLACAK"

Şampiyona öncesi Almanya Milli Takım kampına katılmadan Kabe'ye giderek Umre yapan Mesut Özil, oruçla ilgili yaptığı açıklamada, "Havalar çok sıcak olacak. Antrenman ve maç tempomuz da oldukça yüksek. Bu defa oruç tutamayacağım" dedi.


KHEDIRA VE MUSTAFI DE ORUÇ TUTMAYACAK

Almanya Milli Takımı'nda Mesut Özil ve Emre Can'dan başka kadroda yer alan babası Tunuslu Müslüman Sami Khedira ile Arnavut asıllı Shkodran Mustafi de oruç tutamayacaklarını açıkladılar.

İşte Mesut ve Emre'nin oruç kararı

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...