Fenerbahçe transferi resmen bitirdi!

Düzenleyen:
Fenerbahçe transferi resmen bitirdi!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Sivasspor'da gol krallığı da yaşayan yıldız futbolcu Aatıf Chahechouhe ile anlaşmaya vardı.

UEFA'nın mali disiplin dayatmasından dolayı alternatif isimlere yönelen Fenerbahçe, Sivasspor forması giyen Aatıf ile anlaşmaya vardı. 

Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz, Aatif Chahechouhe için Fenerbahçe'yle anlaştıklarını, önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile bir görüşme yapıp transferi nihayatlendireceklerini açıkladı.

Fenerbahçe transferi resmen bitirdi!

3 YILLIK ANLAŞMA
Van Persie ve Fernandao’nun ardından kadrosuna yeni bir gol kralı kazandıracak olan Fenerbahçe'nin, önümüzdeki günlerde Faslı yıldızla 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Fenerbahçe transferi resmen bitirdi!

AATİF 'FENER' DEDİ
Şampiyonluğu ve kupayı kaçırdıktan sonra sancılı bir döneme giren Fenerbahçe’de ilk olarak teknik direktör Vitor Pereira ile ‘devam’ kararı çıkmış, ardından da transfer çalışmaları başlamıştı. Trabzonspor, Osmanlıspor ve Bursaspor’dan önemli teklifler almasına rağmen “Önceliğim Fenerbahçe” diyen Aatif ile her konuda anlaşan Sarı-Lacivertliler, Sivasspor’la da el sıkıştı.

Fenerbahçe transferi resmen bitirdi!

BONSERVİS 2 MİLYON EURO CİVARI
Aatif’ın bonservisini alacak Fenerbahçe’nin nakit olarak 2-2.5 milyon Euro civarı bir rakam ödemesi bekleniyor. Takasta ise Hakan Çinemre ve Ramazan Civelek gibi genç oyuncular kiralık gönderilecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...