Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ocakta unuttuğu yemek yangın çıkardı

Düzenleyen:
Ocakta unuttuğu yemek yangın çıkardı

YAŞAM Haberleri

Balıkesir'in Edremit İlçesinde, bir evin mutfağında ocakta unutulan yemek yüzünden çıkan yangında, maddi hasar meydana geldi.

Dumandan etkilenen ev sahibi 80 yaşındaki Hasan Şen'e, 112 ekipleri olay yerinde ambulansta müdahalede bulundu. Akçay Mahallesi, Gaziinebey Caddesi'ndeki Hasan Şen'e ait, dört katlı apartamının zemin katındaki dairenin mutfağında, saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Yalnız yaşayan Şen'in iftarda, ocakta unuttuğu yemek nedeniyle çıktığı belirlenen yangın, alevlerin perdelere sıçraması sonucu kısa sürede tüm mutfağı sardı. Uyumak için odasına çekildiği sırada yanık kokusu alan Şen, mutfağa geçtiğinde alevleri farketti. İçeri dolan yoğun dumandan etkilenen Şen, hemen balkona çıkıp, bağırarak komşularından yardım istedi. Komşuları bir yandan durumu itfaiye ve 112'ye bildirirken, bir yandan da Şen'i evden çıkardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri su sıkarak alevlere müdahale ederken, sağlık ekipleri de dumandan etkilenen Şen'e gerekli müdahaleyi ambulansta yaptı. Alevler üst katlara ve evin diğer odalarına sıçramadan itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çabası sonucu söndürdü. Evin mutfağında maddi hasar meydana gelirken, yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...