EURO 2016 öncesi şoke eden itiraf

Düzenleyen:
- Güncelleme:
EURO 2016 öncesi şoke eden itiraf

FUTBOL Haberleri

Daha başlamadan bir çok güvenlik tehdidinin yapıldığı EURO 2016'da bazı maçların seyircisiz oynanma ihtimali bulunduğu belirtildi.

Terör tehdidi nedeniyle yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı dev turnuva öncesi şaşırtan itiraf geldi... EURO 2016 Organizasyon Komitesi Başkanı Jacques Lambert yaptığı açıklamada, "Bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz. Bunun içinde maçların seyircisiz oynanma durumu da var." dedi.

GÜVENLİK ÜST DÜZEYDE OLACAK

Açıklamanın detaylarında EURO 2016 Fransa'da hangi maçların risk taşıdığı, hangi maçların seyircisiz oynanacağı hakkında her hangi bir bilgi verilmezken, her maç için güvenliğin en üst düzeyde olacağı belirtildi.

ALMANYA'DAN GÜVENLİĞE 800 BİN EURO

Öte yandan Almanya'nın sadece milli futbolcuları koruyabilmek için tam 800 bin Euro bütçe ayırdığı öğrenildi.

BOATENG AİLESİNİ FRANSA'YA GÖTÜRMÜYOR

Almanya milli takımının defansındaki Jerome Boateng ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ailemden birinin stadyumda maçları izlemesini istemem." diyerek Avrupa Futbol Şampiyonası finallerindeki güvenlik endişesini dile getirdi.

İLK MAÇ 9 HAZİRAN'DA FRANSA İLE ROMANYA ARASINDA OYNANACAK

Finaller yarın akşam TSİ 22.00'de A Grubu'nda ev sahibi Fransa ile Romanya maçıyla başlayacak. Maçın oynanacağı Stade de France'de 13 Kasım 2015'te Fransa ile Almanya özel maçı oynanırken Paris'te bu stadyumun çevresinde terör saldırıları yapılmıştı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...