Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hırvatistan maçı 11'i belirlendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hırvatistan maçı 11'i belirlendi

FUTBOL Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016'da pazar günü oynayacağımız ilk karşılaşma olan Hırvatistan maçı kadrosunu belirledi.

Ligler bitti, gözler yarın başlayacak EURO 2016'ya çevrildi. İspanya, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti ile aynı grupta yer alan Türkiye, turnuva için çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Her hazırlık maçında farklı kadro sahaya sürüp denemeler yapan Fatih Terim, EURO 2016'daki 11'ini ise belirledi.

SİSTEM 4-2-3-1

İmparator kaleyi beklendiği gibi Volkan Babacan'a teslim edecek. Beklerde Gökhan Gönül ile Caner Erkin görev yapacak. Terim, savunmanın göbeğinde, bu sezon Galatasaray'daki performansıyla göz dolduran Hakan Balta ile Mehmet Topal ikilisini kullanacak. Orta alandaki vazgeçilmezler ise Selçuk İnan ve Ozan Tufan. Onların önünde Hakan Çalhanoğlu, Oğuzhan Özyakup ve Arda Turan pozisyonlarını değiştirerek oynayacak. İleri uçta Burak Yılmaz forma giyecek.

KULÜBEDE KOZ ÇOK

Özellikle forvette Cenk Tosun'un, bu 11'i en fazla zorlayacak isim olması bekleniyor. Karadağ maçındaki futboluyla büyüleyen Emre Mor, Mainz'da bu sezon fırtına gibi esen Yunus Mallı ve Fenerbahçe'nin yıldızı Volkan Şen de Fatih Terim'in kulübedeki en büyük kozları arasında yer alacak.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...