Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başarıyla mezun oldu cezaevinde kep attı

Düzenleyen:
Başarıyla mezun oldu  cezaevinde kep attı

YAŞAM Haberleri

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Türk Dili Edebiyatı Bölümü'nü 3.98'lik not ortalamasıyla 5'incilikle bitiren 35 yaşındaki hükümlü Yakup Karadağ, diplomasını cezaevine gelen Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda AÖF Dekanı olan Prof. Dr. Yücel Güney'den aldı. Cinayet suçundan hükümlü Karadağ için Eskişehir H Tipi Cezaevi kütüphanesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Türk Dili Edebiyatı Bölümü'nü 3.98'lik not ortalamasıyla 5'incilikle bitiren 35 yaşındaki hükümlü Yakup Karadağ, diplomasını cezaevine gelen Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda AÖF Dekanı olan Prof. Dr. Yücel Güney'den aldı. Cinayet suçundan hükümlü Karadağ için Eskişehir H Tipi Cezaevi kütüphanesinde mezuniyet töreni düzenlendi. Cübbesini giyip kepini takan Karadağ diplomasını aldıktan sonra kepini havaya attı. 18 yıl cezasının olduğunu ifade eden Karadağ, "İstanbul Üniversitesi’nde İkinci üniversiteyi okuyorum. Yüksek lisans yapmayı da düşünüyorum” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...