Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa'nın topu gelsin

Düzenleyen:
Avrupa'nın topu gelsin

SPOR Haberleri

Fatih Terim ve talebeleri kimseden korkmuyor... EURO 2008'de kıl payıyla kaçan destanı bu defa yazmayı hedefliyor...

MURAD TAMER

Ve büyük heyecan geldi çattı... EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası bugün start alıyor. Ev sahibi Fransa saat 22.00'de Romanya'yla karşılaşacak ve 1 aylık heyecan kasırgası resmen başlayacak. 6 grupta 24 takım kupaya ulaşmak için kora kor bir mücadelenin içine girecek. 6 grubun her birinde 4 takım yer alıyor. Üç maç sonunda grubunda ilk ikiye girecek takımlar son 16'ya yükselecek. Ayrıca bu 6 gruptan en iyi 4 üçüncü takım da tur atlayacak. Bir başka deyişle grup maçları sonunda sadece 8 takım elenecek. 
Biz bitti demeden bitmez
EURO 2008'de herkesin takdirini kazanan Türkiye bu defa kupanın gizli favorisi. O turnuvada özellikle Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan maçlarındaki inanılmaz geri dönüşleriyle, "Biz bitti demeden bitmez" sloganını hak eden ay-yıldızlılar yeni jenerasyonuyla yine-yeniden destanlar yazmaya aday. Enteresandır ki bu iki takım da Fransa'daki grup maçlarımızda yine rakibimiz oldu. A Milli Takım ilk maçını pazar günü 2008'in acısını halen daha unutmayan Hırvatistan'la oynayacak. 
Futboldan öte anlamlar taşıyor
Grubumuzdaki bir başka takım, son iki turnuvanın şampiyonu dünya devi İspanya. Ne Fatih Terim'in ne de talebelerinin kimseden çekindiği yok. Hoca ve aslanları aylardır dış ve iç hainlerin terör saldırılarıyla boğuşan Türk insanına kupaya uzanarak büyük bir mutluluk yaşatmak ve Avrupa'ya yeşil sahalardan gücümüzü haykırmak istiyor. Bizlere de onlar için dua etmek düşüyor. Çünkü bu turnuva şu kritik günlerde Türk ve Müslüman alemi için futboldan çok öte anlamlar ifade ediyor... 

Avrupa'nın topu gelsin

Avrupa'nın topu gelsin

Avrupa'nın topu gelsin

Avrupa'nın topu gelsin

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...