Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkler Eyfel'i kaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkler Eyfel'i kaptı

FUTBOL Haberleri

Turnuva süresince Twitter üzerinden kullanılacak hashtag ve emojilere göre Eyfel Kulesi'nin renginin değiştirileceğinin açıklanmasının ardından Türk futbolseverler, Twitter'da resmen depar attı.

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na saatler kala heyecan sosyal medyaya sıçradı.

Turnuva boyunca mikroblog sitesi twitter üzerinde kullanılacak hashtag ve emoji reytingine göre Eyfel Kulesi'nin renginin değiştirileceğinin açıklanmasının ardından Türk taraftarlar adeta taarruza geçti.

%40'I TÜRKİYE

#TUR ve #BizBittiDemedenBitmez hashtaglerini yoğun olarak kullanan Türk futbolseverler, son 24 saat içerisinde atılan tweetlerin %40.4'lük dilimine hükmederek 1. sırada yer aldı.

Ağırlıklı olarak Türk taraftarların attığı 397.000'den fazla tweet ile zirveye oturan A Milli Takımımız, en yakın rakibine de adeta fark attı. Türkiye'nin arkasında ikinci sırada yer alan Portekiz, %6.8'de kaldı.

EYFEL KULESİ KIRMIZI-BEYAZ OLACAK

Türkiye ile en yakın takipçisi Portekiz arasındaki yüzde 33.6'lık fark ve yakaladığı açık ara liderlik, millilerimizin maçlarının olduğu bütün günlerde Eyfel Kulesi'nin kırmızı-beyaza boyanacağı şeklinde yorumlandı.

Türkler Eyfel'i kaptı

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...