İbrahim Tatlıses: 'Yapamazsam bıyıkları keserim'

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses: 'Yapamazsam bıyıkları keserim'

MAGAZİN Haberleri

Bir daha şarkı söyleyemeyeceği iddialarına cevap veren İbrahim Tatlıses, "Eğer albüm ve İbo Şov'u yapmazsam bu bıyıkları keserim" dedi.

İbrahim Tatlıses, önceki akşam Seyrantepe Tatlıses Kebap'ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hakkında çıkan "Bir daha şarkı söyleyemeyecek" iddialarını yanıtlayan sanatçı, "Eğer albüm ve İbo Şov'u yapmazsam bu bıyıkları keserim. Ben bitti demeden bitmez. Bomba gibi geliyorum" şeklinde konuştu.

"KÖTÜRÜM DEĞİLİM"

Havaalanında birinin koluna girip, "Ben seni kötürüm sanıyordum" dediğini anlatan Tatlıses, "Yürüyorum, çocuklarımla şakalaşıyorum. Kötürüm değilim. Allah bana dünyanın en güzel sesini verdi. Şan, şöhret ve bu rahatsızlığı da verdi. Ondan gelen her şeyi seviyorum" açıklamasını yaptı.

İDDİA İZZET YILDIZHAN'DAN GELMİŞTİ

İzzet Yıldızhan konuk olduğu bir programda Tatlıses için şunları söylemişti: "İbrahim Tatlıses bizim sektörde lokomotifti. Gaz veren bir solistti. Bütün sektör O'nunla beslenirdi. Aramızda çok fazla rekabet vardı şimdi kalmadı. Başına böyle bir şey gelmesine çok üzüldüm. Bize şevk veriyordu. İnşallah albüm ile döner ve okur. Sevenleri O'nu bekliyor. Biz de mutlu oluruz. Okuyabileceğine inanmıyorum ama umarım o günleri görürüm. İbrahim Tatlıses'in artık şarkı okuma durumunun olumsuz olduğunu biliyorum. Bence artık şarkı okuyamayacak. Müzisyenler ve doktorlar bu konuyu çok iyi bilir."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...