Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erzincan'da trafik kazası, 5 yaralı

Düzenleyen:
Erzincan'da trafik kazası,  5 yaralı

YAŞAM Haberleri

Üzümler ilçesinde otomobilin istinat duvarı ve menfeze çarpması sonucu 5 kişi yaralandı

Erzincan'ın Üzümler ilçesinde otomobilin istinat duvarı ve menfeze çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Okan Küpeli (28) yönetimindeki 66 HB 544 plakalı otomobil, Erzincan-Erzurum karayolunun 44. kilometresindeki Avcılar köyü mevkisinde istinat duvarına ve menfeze çarptı.Kazada hurdaya dönen otomobildeki sürücü, annesi Senbil Küpeli (50), teyzesi Songül (37) ve yeğenleri Merve Esmece (17) ile Murat Şener (29) yaralandı.Çevredeki sürücüler tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Bu arada, özel harekat polisi olduğu öğrenilen Okan Küpeli'ye ait araçtaki silahlar, güvenlik görevlilerince ekip aracına alındı.
Araçtakilerin, 3 Nisan'da Tunceli'de İl Emniyet Müdürlüğüne ait zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit düşen polis memuru Murat Küpeli'nin yakınları olduğu öğrenildi.Kazanın, Kars'ta özel harekat polisi olarak görev yapan şehidin kardeşi Okan Küpeli'nin, tayininin çıktığı Mersin'e giderken meydana geldiği belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...