Kars'da haziranda dolu yağdı

Düzenleyen:
Kars'da haziranda dolu yağdı

YAŞAM Haberleri

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde sağanak yağmurun ardından fındık büyüklüğünde dolu yağdı. Dolu, yaban hayatla ilgili bölgede çalışma yapan gruba zor anlar yaşattı.

Sarıkamış İlçesi'nde dün aniden bastıran sağanak yağmurun ardından etkili olan dolu, Kars- Erzurum karayolu üzerindeki Keklik Deresi mevkisini beyaza bürüdü. Yaklaşık 20 dakika süren yağışla beyaza bürünen yolda sürücüler güçlükle ilerleyebildi. 
Bu arada Düzmeşe bölgesi ormanlık alan içinde yaban hayatı ile ilgili çalışma yapan Kuzeydoğa Derneği Başkanı Çağan Şekercioğlu ile Bilim Koordinatörü Emrah Çoban da doluya yakalandı. Şekercioğlu, hayatında ilk defa bu büyüklükte dolu gördüğünü belirterek, "Kars’ın Sarıkamış ilçesinin dolusu da böyle ceviz büyüklüğünde derler ya abartı yok tamda o kadar. Bir kaç tane kafamıza geldi, ucuz atlattık. Ama yaban hayatını seven dolusuna katlanır" diye konuştu.

Kars'da haziranda dolu yağdı

Kars'da haziranda dolu yağdı

Kars'da haziranda dolu yağdı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...