Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı en çok merak edilenleri yanıtladı!

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı en çok merak edilenleri yanıtladı!

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı Survivor'la ilgili en sık sorulan soruları kişisel sosyal medya hesabından yanıtladı.

Acun Ilıcalı Instagram hesabından yaptığı duyuruda Survivor ile ilgili gelen soruları cevaplayacağını açıkladı. Ilıcalı'nın bu açıklamasının ardından Ilıcalı'ya 70 binden fazla soru yöneltildi. Acun Ilıcalı ilk aşamada 4 soruya cevap verdi ama ilerleyen günlerde diğer sorulara da cevap vereceğini açıkladı.

İşte Acun Ilıcal'nın cevapladığı o sorular ve verilen cevaplar:

1-) Damla’ya ayrıcalık yapıldığı ve yakın çevrenizle daha önceden tanışıklığı olduğu söyleniyor, bu konuyla ilgili açıklama yapar mısınız?

Cevap: Bu tarz iddialar açıkçası çok komik. Öncelikle Survivor’da Ünlüler takımında yarışan hemen her yarışmacıyı önceden tanıyorum ama bu ayrıcalık yapmama asla sebep olamaz. Konu iş olduğu zaman herkes benim için eşittir. Ne benim ne de herhangi bir yakınımın Damla ile önceden bir tanışıklığı yoktur. Bu tür ART niyetle çıkarılan dedikodulara bizim gibi siz de gülüp geçin. 

2-) Sosyal medyada Oyun sonuçlarını önceden öğreniyoruz ve bu da heyecanımızı kaçırıyor. Bu konuda önlem alamaz mısınız?

Cevap: Dünyanın her yerinde başarılı bir işten nemalanmaya çalışan fırsatçı ve art niyetli insanlar vardır, buna maalesef alıştık artık. Bizim ekibimizde 500 kişi çalışıyor. Ekip dışından, bir takım kötü niyetli insanlar bazı bilgileri içeriden bir şekilde öğrenip ticari amaçla kullanabiliyor. Bunun adı tabii ki hırsızlıktır. 

Bu tip asalaklar her zaman olacaktır ama benden bir uyarı, bundan sonra o hesaplarda bol bol yalan okursunuz. :) 3-) 


3-) Damla sigaraya nasıl ulaştı?

Cevap: Oyun çekimlerinde Dominikli ve Arjantinli çekim ekipleri de bulunuyor. Yarışmacılar da çekim sırasında oyun alanında vakit geçiriyorlar. 

Survivor’da önceki senelerde de yarışmacıların aşırı derecede aç kalıp zorlandıkları ve oyun alanındaki çöpleri karıştırdıkları zamanlar oldu. Bu sene Nagihan, Efecan, Serkay ve İbrahim de benzer girişimlerde bulundular ve uyarıldılar. Damla ise 3-4 izmariti adaya taşımış ve içerken kameralara yakalandı. Bu olayda kendisi uyarıldı ve o da üzülüp özür diledi. Survivor’daki yarışmacıların ne kadar zor şartlarda yaşadıklarını bildiğim için bu konularda arkadaşlara çok sert uyarı yapmaya gerek duymuyorum. Sonuçta 4 ay aç kalıyorlar, 15-20 kilo veriyorlar, konuya biraz da insani yönden bakmak lazım bence.


4-) Oyun sırasında Damla’nın sırtında neden mikrofon vardı?

Cevap: Durağan oyunlarda yarışmacıların sesini seyircilerimiz daha rahat duysun diye mikrofon takıyoruz. Bil Bakalım oyununda her yarışmacıda olduğu gibi Damla ve Atakan’da da mikrofon vardı. Bu konuya takılan arkadaşlar mikrofonla kulaklığı karıştırmış olabilirler :)

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...