Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kahreden haberler peş peşe geldi: 14 ölü, 25 yaralı

Düzenleyen:
Kahreden haberler peş peşe geldi: 14 ölü, 25 yaralı

YAŞAM Haberleri

Kaza haberleri peş peşe geldi. Ankara, Konya ve Amasya'da 14 kişi öldü, 25 kişi yaralandı

Ankara'nın Ayaş ilçesinde öğrenci servisi ile TIR çarpıştı. Yaşanan korkunç kazada 3 öğrenci öldü, 7 kişi de yaralandı.

TIR'LA ÖĞRENCİ SERVİSİ ÇARPIŞTI

Alınan bilgiye göre, Emrehan Öztürk (34) yönetimindeki kum ocağına ait 06 DT 6103 plakalı tır, Karaçukur mevkisinde, bir tavuk çiftliğinin çalışanlarının çocuklarını okullarına taşıyan Beytullah Türk (23) idaresindeki 06 DH 5230 plakalı öğrenci servisiyle çarpıştı.

3 ÖĞRENCİ ÖLDÜ, 7 KİŞİ YARALANDI

Kazada servisteki 3 öğrenci hayatını kaybetti. Araçta bulunan ve aralarında öğrencilerin de olduğu 7 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Ayaş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BİR FACİA DA KONYA'DAN

Öte yandan Konya'nın Ereğli ilçesinde de, TIR ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi minibüsün içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti. İlerleyen saatlerde ise 3 kişi daha kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Böylece korkunç kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 10'a yükseldi.

7 KİŞİ SIKIŞARAK CAN VERDİ

İlk bilgilere göre kaza, Ereğli-Konya yolu 17. kilometresinde meydana geldi. Konya yönüne giden TIR, Ereğli istikametine giden minibüs ile çarpıştı. Çarpışmasının etkisiyle her iki araçta yol dışına çıktı. Minibüste bulunan 7 kişi araçta sıkışarak hayatını kaybetti. Araçlarda bulunan 4 kişi de yaralandı.


ÖLÜ SAYISI ARTTI

İlerleyen saatlerde ise 3 kişi daha yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Böylece kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 10'a yükselmiş oldu.


YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan minibüste bulunan Ali Söğüncü ve Ali İbrahim Söğüncü ile TIR sürücüsü Eser Gürsoy ile Erdal Güngör ambulanslarla Ereğli ve Karapınar devlet hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı.

Kahreden haberler peş peşe geldi: 14 ölü, 25 yaralı
 

TAZİYEDEN DÖNÜYORLARDI

Minibüs içinde ve altında sıkışanların cesetleri itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldıktan sonra otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Minibüs sürücüsü Faruk Pelte'nin de yaşamını yitirdiği kazada ölen diğer 9 kişinin kimliklerinin belirlenmesine çalışılmaya başlandı. Bu arada minibüste bulunanların hepsinin erkek olduğu, İzmir'deki yakınlarının taziyesinden memleketleri Şanlıurfa'ya döndükleri öğrenildi.

ÖLENLERDEN 7'SİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

İzmir'de bir yakınlarının taziyesinden Şanlıurfa'ya dönerken Konya- Ereğli karayolunda TIR'la çarpışan minibüste yaşamını yitiren 10 kişiden 3'ünün kimlik belirleme çalışmaları devam ederken, diğer 7 kişi şunlar:

"Minibüs sürücüsü Faruk Peltek (47), Habib Çakıllı (22), Kemal Çiftçi (41), Mehmet Dedecan (42), Hasan Dedecan (46), Ahmet Dedecan (36), Ömer Dedecan (50).

Kazada yaralananların ise TIR sürücüsü Eser Gürsoy (23), yanında bulunan Erdal Güngör (33) ve minibüste bulunan Ali Söyüncü (25) ile Halil İbrahim Söyüncü (30) olduğu belirlendi.

OTOMOBİL İNEĞE ÇARPTI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde otomobilin ineğe çarparak devrilmesi sonucu aynı aileden bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Samsun yönüne giden Hüseyin Bıçakçı (52) idaresindeki 52 K 5814 plakalı kamyon, Güvemözü köyü mevkisinde ineğe çaptı. Bu sırada, aynı yönde seyreden Yasin Yaşar'ın (54) kullandığı 44 FU 521 plakalı otomobil de aynı ineğe çarparak devrildi.
Otomobil sürücüsü kaza yerinde hayatını kaybetti, aynı araçtaki eşi Yüksel (50), oğlu Selahattin (30), gelini Rukiye (24) ile torunu Yağmur Yaşar yaralandı.
112 Acil Servis ekiplerince Gümüşhacıköy Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yüksel ile Rukiye Yaşar, Merzifon Karamustafa Paşa Devlet Hastanesine sevk edildi.
Araçların çarptığı inek ise telef oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...