Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jandarmadan Ankara'da 'Dronlu' denetim

Düzenleyen:
Jandarmadan Ankara'da 'Dronlu' denetim

GÜNDEM Haberleri

Jandarma ekipleri Ankara'da olağanüstü güvenlik önlemleri aldı. Denetimlerde şüpheli araçları tespit etmek amacıyla Dron da kullanıldı. Yüksek tepelere yerleşen donanımlı uzman jandarmalar denetim yapan personelin güvenliğini sağladı.

Ankara'da, İl Jandarma Komutanlığı, jandarma asayiş, trafik, istihbarat, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, uyuşturucu suçlarıyla mücadele birimlerinden 3'ü kadın 40 rütbeli personel ile Eskişehir Ankara karayolunun 15. kilometresinde geniş çaplı trafik denetimi gerçekleştirdi.Arama tarama faliyetlerinde vatandaşların kimlik kontrolleri seyyar olarak tam donanımlı dizayn edilen "Jandarma Mobil Karakolu"nda yapıldı. Arama sırasında yolcu otobüsü ve ilçeler arası yolcu taşıyan dolmuşlar da durdurularak yolcularda kimlik kontrolü yapılırken, bagajlar da arandı. Uzman bomba ve narkotik köpekleri de yardımcı olarak arama faaliyetinde bulundu. Denetimlerde şüpheli araçları tespit etmek amacıyla Dron da kullanıldı.Geniş güvenlik önlemleriyle yapılan trafik kontrollerinde, uygulama yapılan alanı gören yüksek tepelere yerleşen donanımlı uzman jandarmalar denetim yapan personelin güvenliğini sağladı.Geniş güvenlik önlemleriyle yapılan trafik kontrollerinde, kurşun geçirmez beton bloklarla oluşturulan mevzilerde teçhizatlı ekipler, denetim yapan personelin güvenliğini sağladı.

Jandarmadan Ankara'da 'Dronlu' denetim

Jandarmadan Ankara'da 'Dronlu' denetim

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...