Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Asker, Şırnak'tan çekiliyor

Düzenleyen:
Asker, Şırnak'tan çekiliyor

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ta, "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi" operasyonunun sona ermesiyle birlikte, kentteki tank ve askeri birlikler üslerine dönmeye başladı. Operasyonlarda 508 PKK'lı öldürüldü.

Terör örgütü PKK mensuplarının kazdığı hendek, kurduğu barikat ve tuzakladığı patlayıcılar yüzünden 14 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile birlikte asker ve polisin katılımıyla başlayan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi" operasyonunun 3 Haziran'da sona erdiği Şırnak'ta asker çekilmeye başladı.

Asker, Şırnak'tan çekiliyor

YÜZLERCE ARAÇLIK KONVOYUN GEÇİŞİ SIRASINDA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Tank, Kirpi, Kobra ve midibüslerden oluşan yüzlerce araçlık askeri konvoy, bulundukları 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı ve Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'ndan ayrılarak, Cizre istikametine doğru gitti. Konvoyun geçişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Asker, Şırnak'tan çekiliyor

ARAMA FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan, sokağa çıkma yasağının sürdüğü kentte, ev ve patlayıcı arama faaliyetleri devam ediyor. Kontrollü bir şekilde çalışmalarını sürdüren güvenlik güçleri, her yeri didik arıyor. Bulunan patlayıcılar, kontrollü bir şekilde imha ediliyor.

Asker, Şırnak'tan çekiliyor

KENTTEKİ OPERASYONLARDA 508 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Kentteki operasyonlarda, 508 PKK'lının etkisiz hale getirilirken, bin 606 el yapımı patlayıcı imha edildi.

Asker, Şırnak'tan çekiliyor

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...