Londra’da bir ilk! Tarihe geçti...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Londra’da bir ilk! Tarihe geçti...

FUTBOL Haberleri

Londra’da düzenlenen World Beauty Fitness & Fashion yarışmasında Muscle Model branşında birinci olan Milli sporcu Ersen Öznesil, Londra'da düzenlenen yarışmayı kazanan ilk Türk olarak tarihe geçti.

29 Mayıs tarihinde Londra’daki O2 Arena’da gerçekleştirilen ve Avrupa’nın en iyi kas modellerini ve fitness modellerinin seçildiği şampiyonadan kas modeli sıkletinde birinci olarak dönen Öznesil kazandığı şampiyonlukla Pro Card almaya da hak kazandı. Başarılı sporcu elde ettiği bu başarı ile bundan sonraki yarışmalarda Dünya çapında profesyonellerle yarışacak.

Dünyanın çeşitli ülkelerinde 35 yarışmacının katıldığı Kas modeli sıkletinde birinci olan milli sporcu Ersen Öznesil kazandığı şampiyonluk ve bundan sonraki hedefleri ile ilgili olarak şunları söyledi:

"İlk defa Türk olarak ben katıldım bu yarışmaya ve kas modeli sıkletinde birinci oldum. Dünyanın her yerinden 35 tane yarışmacı vardı ve şu an Türkiye’deki ilk Pro Card’ı ben aldım. Şöyle ki; burada yarışan yarışmacıların bir, iki veya üçüncülerine eğer uygun görülürse Pro Card veriliyor ve sadece dünya çapında profesyonellerle yarışabiliyorlar. Böyle bir şansa sahip oldum, bundan sonraki hedefimde Toronto’da veya Amerika’da yapılacak Dünya Pro Kas Modeli Şampiyonası’nda yine ülkemizi temsil etmek, orada da şampiyonluk veya ilk üç beklentim var. Onun için de önümüzdeki sene hazırlıklarıma devam edeceğim. Bu sene için başka bir yarışma yapmayı şimdilik düşünmüyorum" dedi.

Londra’da bir ilk! Tarihe geçti...

Kazandığı birinciliğin bu organizasyonun Türkiye’ye gelmesini sağlayacağını da sözlerine ekleyen Öznesil konuşmasına şöyle devam etti:

"Ülkemiz için çok iyi oldu, neden çok iyi oldu; benim burada şampiyon olmam bu organizasyonun Türkiye’ye gelmesini sağlayacak. Bu organizasyonun Türkiye’ye gelmesi demek, Avrupa’da çok takip edilen bir organizasyon, Avrupa kanallarında gösteriliyor. Aynı zamanda bütün sponsorların izlediği bir organizasyon. Dolayısıyla burada alınan şampiyonluklar veya dereceler bizim sporcularımızın sponsorlar tarafından desteklenerek Dünya çapında bir çok ünlü birer kas modeli veya fitness modeli olma imkanı sağlayacak. Bunun için ben bir yol açtım, inşallah bunun devamını getireceğiz" diye konuştu.

Londra’da bir ilk! Tarihe geçti...

Milli sporcu aynı zamanda Bodrum Ramada Otel’in fitness bölümünde eğitmen olarak çalışıyor.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...